Άρθρα

Έναρξη συνεργασίας με τον Γιάννη Φούντη

Το Institute of Digital Finance ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Γιάννη Φούντη ειδικό στο digital marketing, Metaverse και NFTs. 

Ο Γιάννης Φούντης είναι growth hacker με πάθος για startups, τεχνολογία, το Web 3.0 και τα NFTs. Ειναι στο χώρο του digital marketing απο το 2011 και έχει ασχοληθεί με digital media, ενώ διδάσκει digital marketing απο το 2015. Η πολυετής του εμπειρία τόσο σε agencies όσο και σε startups έχει όλα τα στοιχεία ενός t-shaped marketeer. Έχει συνεργαστεί με πάρα πολλές εταιρίες και οργανισμούς τόσο σε στρατηγικό όσο και σε πρακτικό επίπεδο. Ως growth hacker αναζητεί συνεχώς τρόπους να αυξήσει τα κέρδη και την αναγνωρισιμότητα του εκάστοτε brand με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Τα NFTs είναι ότι πιο ενδιαφέρον βρίσκει μετά τα SaaS στο κομμάτι του marketing αυτή την στιγμή! Εδώ και 2 χρόνια αρχικά ως Head of Growth της Echofin και μετά ως Head of Growth της Amaze S.A. ασχολείται με τα NFTs , τα communities και το marketing γύρω απο αυτά.
Ως επίσημος διοργανωτής του Europe Startup Week στην Αθήνα διοργάνωσε με επιτυχία 4 μέρες με κύριο θέμα Startups, Metaverse και NFTs. Highlight της εβδομάδας το σεμινάριο που πραγματοποίησε για NFTs καθώς και οι 2 ημερίδες/ομιλίες σχετικά με το Metaverse τα NFTs και τα Communities γύρω απο αυτά!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *