Άρθρα

Έναρξη συνεργασίας με τον Αχιλλέα Βιέννα

Το Institute of Digital Finance ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Βιέννα Αχιλλέα,  Μηχανικό Υπολογιστικών Συστημάτων με εξειδίκευση στις προηγμένες τεχνολογίες Κυβερνοασφάλειας.

Δραστηριοποιείται στον χώρο του Information technology από το 2012 τόσο σε τομείς ανάπτυξης και διαχείρισης εφαρμογών, υπολογιστικών συστημάτων και δικτύων όσο και στην προστασία αυτών από κακόβουλες επιθέσεις.
Έχει συμμετάσχει σε online παίγνια διαδικτυακού Κυβερνοπολέμου (CTF) και έχει διακριθεί στις εθνικές ασκήσεις Κυβερνοασφάλειας «Πανόπτης» το 2016 και 2017.

Είναι πιστοποιημένος εισηγητής από την EC-Council στο Ethical Hacking και στο Digital Forensics Investigation και έχει προετοιμάσει εκατοντάδες επαγγελματίες να πιστοποιηθούν, τόσο απομακρυσμένα όσο και δια ζώσης, με ειδικά διαμορφωμένα sessions και εξειδικευμένα workshops.
Έχει εισηγηθεί σε ημερίδες για την προστασία προσωπικών δεδομένων βάση του κανονισμού GDPR και παραδίδει μαθήματα σε σεμινάρια επιμόρφωσης με θέμα το κακόβουλο λογισμικό, την κοινωνική μηχανική και τα κρυπτονομίσματα.

Το πάθος του για γνώση και εξερεύνηση τον οδήγησε να γνωρίσει βαθύτερα την τεχνολογία blockchain και να πειραματιστεί με έξυπνα συμβόλαια, αποκεντρωμένα πρωτόκολλα, γενικότερα, με τις εφαρμογές της αποκεντρωμένης οικονομίας (DeFI) στην καθημερινότητα.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *