Άρθρα

Έναρξη εγγραφών για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της κρυπτοοικονομίας

Η πρώτη σχολή με ολοκληρωμένο και πιστοποιημένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα πάνω στην επιστήμη των Κρυπτονομισμάτων είναι γεγονός.

Το Institute of Digital Finance αποτελεί το πρώτο και μοναδικό ακαδημαϊκό πρόγραμμα στην Ελλάδα στον τομέα της κρυπτοοικονομίας.

Μέρα με την μέρα η ψηφιακή εποχή έρχεται όλο και πιο κοντά σε όλους τους τομείς της ζωής μας και πλέον καλούμαστε να ανακαλύψουμε τη νέα μορφή του χρήματος , το χρήμα του Internet ή αλλιώς τα κρυπτονομίσματα .

Ο μόνος τρόπος για να εξερευνήσει κάποιος και να ξεκινήσει να επωφελείται από τον κόσμο των Κρύπτο είναι να κατανοήσει πλήρως το τι είναι, πως λειτουργεί, ποια προβλήματα έρχεται να λύσει και γιατί θεωρείται τόσο σημαντικό.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί με στόχο να περιγράψει τις βασικές και εισαγωγικές έννοιες του κόσμου των κρυπτονομισμάτων, χωρίς να απαιτούνται ιδιαίτερες χρηματοοικονομικές γνώσεις ή άλλο ακαδημαϊκό υπόβαθρο.

Στο Institute of Digital Finance η απλοποίηση και κατανόηση των εννοιών Bitcoin, Blockchain, NFTs , Tokens , Defi, Altcoins, Ethereum, Trading  με την καθοδήγηση των καταξιωμένων και έμπειρων εκπαιδευτών μας καθώς και με την χρήση των πιο σύγχρονων μεθόδων, με μαθηματική ακρίβεια θα οδηγήσει τον κάθε σπουδαστή στο να γίνει για πρώτη φορά στην ιστορία του της Ελλάδας ο πραγματικός κάτοχος των χρημάτων του.

Υπεύθυνος εκπαιδευτικού προγράμματος είναι ο κ. Βασίλης Παζόπουλος, ένας από τους πλέον δημοφιλής διαδικτυακούς ‘’δασκάλους’’ της επιστήμης των Κρυπτονομισμάτων.

Ο Βασίλης Παζόπουλος τα τελευταία χρόνια είναι ο υπεύθυνος της στήλης Blockchain & Crypto στο euro2day.gr, όπως και του ομώνυμου καναλιού στο YouTube. Το 2014 εκδόθηκε το πρώτο βιβλίο του, με τίτλο «Επενδυτές χωρίς Σύνορα» και φέτος τον Απρίλio το «Επενδυτικό Εγχειρίδιο του Bitcoin».

Το πάθος του με τα κρυπτονομίσματα χρονολογείται από το 2017. Όπως αναφέρει ο ίδιος «Υπάρχει μια μαγεία στον κόσμο του Bitcoin. Μόλις ασχοληθείς, όταν αγοράσεις, ξεκινά μια μεταμόρφωση. Μαθαίνεις πώς λειτουργεί η οικονομία, αρχίζεις να νοιάζεσαι περισσότερο για τον κόσμο γύρω σου, θέλεις να το μεταδώσεις, όλα αρχίζουν να βγάζουν νόημα. Είναι η στιγμή της επιφοίτησης. Η στιγμή που αντιλαμβάνεσαι πως βρίσκεσαι στο σωστό σημείο.»

Στο κομμάτι της Κυβερνοασφάλειας εκπαιδευτής θα είναι ο Νίκος Βασιλάκος, πρόεδρος στο Internet Now και στην Ένωση Ελλήνων Χρηστών Internet ενώ η δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ  Έλενα Λάσκαρη θα διδάσκει Αρχές Οικονομικής Θεωρίας.

Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και για να κατοχυρώσετε την θέση σας επικοινωνήστε μαζί μας.

Email :  info@infidi.gr

Τηλέφωνο: 211 405 9540

Λουίζης Ριανκούρ 59, Πανόρμου

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *